ye-logo.v1.2

На Хмельниччині виявили близько 60 підприємців, які торгували алкоголем і тютюном з порушеннями

Суспільство 1561
Викрито порушень при реалізації алкогольно-тютюнової продукції на півмільйона гривень
Викрито порушень при реалізації алкогольно-тютюнової продукції на півмільйона гривень . Фото: www.mynizhyn.com

Сума фінансових санкцій склала понад 573 мільйони гривень.

Упродовж перших трьох місяців року фіскальники зафіксували 59 порушень при здійсненні оптової і роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомляють у прес-службі ДФС.

Як результат, загальна сума фінансових санкцій склала понад 573 мільйони гривень. Найбільш характерним порушенням є участь у розрахунках між споживачами та суб`єктами господарювання третіх осіб та застосування різного роду схем ухилення від сплати податків. Крім того, в окремих несумлінних підприємців були відсутні реєстратори розрахункових операцій та ліцензії на право роздрібного продажу алкогольних та тютюнових виробів”, - додають фіскальники.

Серед інших порушень – неоприбуткування отриманих готівкових коштів, продаж необлікованих алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, порушення порядку реалізації товарів, у тому числі реалізація спиртного та цигарок неповнолітнім особам.

Читайте також: Торгових точок з алкоголем і тютюном у Хмельницькому майже в п’ять разів більше, аніж з друкованою продукцією
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую