ye-logo.v1.2

У мешканців Хмельниччини поліція знайшла бурштин, пістолет і наркотики

Кримінал 2797
Поліцейські виявили бурштин
Поліцейські виявили бурштин. Фото: rv.npu.gov.ua

Знайдене вилучили і направили на експертизу.

На Рівненщині поліцейські вилучили у мешканців Хмельниччини бурштин, пневматичний пістолет та рослини конопель. 

Працівники патрульної поліції, які діють у складі оперативного штабу, в селі Блажове зупинили автомобіль "Volkswagen" із польською реєстрацією під керуванням 22-річного жителя міста Ізяслав Хмельницької області. У нього виявили бурштин-сирець великої фракції вагою 90 та 68 грамів.

Відомості за фактом зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України.

В автомобілі знайшли коштовне каміння

В іномарці також виявили у паперовому згортку подрібнену суху речовину, зовні схожу на марихуану, та пістолет травматичної дії «Stalker». Працівники поліції усе вилучили та направили на експертизу, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення. Транспортний засіб помістили на штрафмайданчик.

Усе знайдене поліція вилучила

Також патрульні зупинили автомобіль «Daewoo Lanos», яким керував 23-річний рівнянин. У салоні перебував 25-річний житель міста Славута. У багажнику автомобіля поліцейські виявили мішок, якому знаходилось «сонячне» каміння. Бурштин, який заважив понад 55 кілограмів, слідчо-оперативна група вилучила для проведення у експертизи.

В автомобілі був пістолет

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 198 (зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Автомобіль помістили на територію відділення поліції.

Речовину направили на експертизу

Автомобіль мав польську реєстрацію

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую