ye-logo.v1.2

Футбол. Тренер «Агробізнеса»: «Нам не вистачило холоднокровності»

Спорт 2206
Свій наступний матч команда Андрія Донця (ліворуч) та Ігоря Шишкіна зіграє 15 квітня в Волочиську
Свій наступний матч команда Андрія Донця (ліворуч) та Ігоря Шишкіна зіграє 15 квітня в Волочиську. Фото: з архіву

Волочиська команда провела свій перший офіційний матч у цьому році в чемпіонаті України серед аматорів.

Стартувало друге коло аматорської першості з футболу. Волочиський «Агробізнес» свій поєдинок проводив на Львівщині проти «Рочини» з Соснівки (раніше ця команда називалася «Гірник»). І 90 хвилин поєдинку так і не виявили переможця - рахунок 0:0.

«Знали, що буде важко, - каже тренер «Агробізнеса» Ігор Шишкін. - Хороша команда – львівський стиль, дух. Була боротьба на кожному клаптику поля. Думаю, що нам не вистачило холоднокровності в завершенні атаки. Хлопці добре налаштувалися, але хвилювання кидалося в очі. Все таки це був перший офіційний матч у цьому році».

«Перші матчі показали, що всі команди рівні, - продовжує Ігор Володимирович. - Друге коло обіцяє бути дуже цікавим. Про це навіть свідчить матч тернопільської «Ниви», яка вигравала в «Чорткова-Педуніверситету», але зіграла 2:2, пропустивши на 85 та 90 хвилинах. Прохідних матчів не буде».

Після матч з «Рочиною», «Агробізнес» з 23 очками посідає друге місце в групі «1», відстаючи від «Оскара» з Підгір’я Івано-Франківської області на два очки. Свій наступний матч команда проведе в Волочиську 15 квітня. В гості до «Агробізнеса» завітає «Нива» з Теребовлі Тернопільської області, яка в 12 турі виграла в ФК «Малинськ» 3:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую