ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентують політичний детектив про «чорних псів на кордоні»

Афіша 2458
Автор запевнив, що книга буде цікавою навіть 15-річним
Автор запевнив, що книга буде цікавою навіть 15-річним. Фото: автора

Його автором є подільський письменник і журналіст Олександр Шелепало.

Письменник і журналіст Олександр Шелепало презентує у Хмельницькому свій новий детектив – «На кордоні ходять чорні пси».

З анотації відомо, що це історія про Марча – молодого прес-аташе посольства Великої Британії в Україні, якого викрадає воєнізоване угрупування з метою дискредитації нашої держави. Це сталося під час поїздки прес-аташе на призначену ним, для з`ясування можливих родинних стосунків, зустріч з Семом, який нещодавно повернувся з фронту. Обставини склалися так, що саме Семові випало очолити боротьбу з агентурою Москви. Інтрига полягає ще й у тому, що дія твору відбувається у наш час на території Східного і Західного Поділля.

Олександр Григорович розповів, що книгу «На кордоні ходять чорні пси» написав усього за півроку, але зробив це після 10 років літературної перерви.

«Фактично це політичний детектив, адже у ньому я підіймаю питання нинішніх стосунків Росії з Україною, питання церкви і багато інших, які стосуються політичних проблем в країні. Я побачив, що як публіцист я не маю де друкуватися, бо газети відмовляються брати подібні тексти, мотивуючи це тим, що вони у релігійні справи не втручаються. Саме тому я й повернувся до літературної роботи, щоб написати про все це у книзі» – розповів Олександр Шелепало.

Також автор зазначив, що попри те, що це політичний детектив, книга буде цікавою навіть 15-річним.

У Хмельницькому її презентація відбудеться у четвер, 13 квітня, в приміщенні центральної міської бібліотеки (вул. Подільська, 78). Початок – о 16:00 годині.

Довідка: Олександр Шелепало – автор збірок гумору «Роздуми між перекурами» (1989), «Гога і Магога» (1991) та детективних повістей «Найкращий вихід – смерть» (2003). Як пібліцист друкувався, зокрема, в газетах «День», «Україна молода» і «Подільські вісті».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую