ye-logo.v1.2

Вночі Хмельницьким розгулював чоловік з повним мішком набоїв

Кримінал 2217
Загалом у мішку було майже 1800 набоїв різного калібру
Загалом у мішку було майже 1800 набоїв різного калібру. Фото: hm.npu.gov.ua

Хмельничанина затримали правоохоронці.

Сьогодні, 11 квітня, близько 2.00 години ночі під час відпрацювання Хмельницького по провулку Гагаріна працівники поліції зустріли підозрілого чоловіка із мішком за плечима. У прес-службі Нацполіції області повідомляють, що під час перевірки з’ясувалося, що це 32-річний місцевий безробітний, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбійний напад.

“Мішок виявився наповнений набоями. Працівники поліції вилучили і направили на експертизу 401 набій калібру 5,45 міліметрів та 1380 набоїв калібру 7,62 міліметрів. Чоловік пояснив правоохоронцям, що останнім часом у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем збирав кольоровий метал на смітниках та в закинутих приміщеннях. І ці набої напередодні він теж знайшов у закинутій будівлі по провулку Гагаріна. Цілий день думав, що з ними робити і нарешті посеред ночі вирішив занести до відділку поліції”, - додають правоохоронці.

Правоохоронці з’ясовують походження набоїв. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую