ye-logo.v1.2

ФК «Поділля» поповнилося двома новими футболістами

Спорт 1799
Олександ Чернецький (з м6ячем) вже відзначився голом за Поділля в товариському матчі проти красилівського Случа
Олександ Чернецький (з м6ячем) вже відзначився голом за Поділля в товариському матчі проти красилівського Случа. Фото: автора

Один вихованець київського «Динамо», інший - також зі столиці України

Хмельницьке «Поділля» уклало угоди з двома футболістами. «Контракти підписані на 1,5 роки, оскільки ми вже починаємо працювати на наступний сезон», - каже президент хмельницького клубу Євген Бейдерман.

Гравцями «Поділля» стали 21-річний півзахисник Олександр Чернецький та 22-річний захисник Микола Дударенко. Вони виступатимуть під номерами 11 та 77 відповідно. «Ми вже дозаявили їх в ПФЛ, а тому хлопці мають шанс дебютувати за «Поділля» вже 14 квітня, коли ми прийматимемо «Мир» з Горностаївки, - продовжує Євген Станіславович. – Запрошуємо усіх вболівальників на цей матч, адже команді потрібна підтримка. Початок гри на спорткомплексі «Поділля» о 16.00».

Олександр Чернецький є вихованцем київської ДЮСШ №15. У минулому сезоні був гравцем першолігового «Гірника-Спорту» з Полтавщини, а потім друголігової сумської «Барси». У нинішній першості в першому колі він зіграв за «Арсенал-Київщину» у 8 матчах, зокрема і проти «Поділля», в якому біло церківці перемогли з рахунком 3:0. Щоправда, Чернецький не забивав, а «заробив» жовту картку.

Микола Дударенко – вихованець київського «Динамо». Він пограв за дублерів сімферопольської «Таврії», у першій лізі за ФК «Суми» та МФК «Миколаїв». Останнім професійним клубом для нього був «Арсенал-Київ», за який він виступав у другій лізі в 2015 році.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую