ye-logo.v1.2

Діти учасників АТО Хмельниччини залишили свої фото у “Книзі миру”

Суспільство 2095
Діти разом із Мариною Порошенко вклеїли фото
Діти разом із Мариною Порошенко вклеїли фото. Фото: автора

17 школярів із Старокостянтинова наклеїли фото у книгу, яку привезла Марина Порошенко.

Сьогодні, 12 квітня, із робочим візитом на Хмельниччину приїхала дружина Президента України Марина Порошенко. Перша леді разом із учнями Старокостянтинівського навчально- виховного комплексу “Спеціалізованої школи І ступеня, гімназії” імені Героя України Сергія Бондарчука продовжила заповнювати сторінки загальнонаціонального проекту “Книга миру”.

Хмельниччини стала 13 областю, яка долучилась до проекту. Сьогодні 17 школярів Старокостянтинова, чиї батьки є учасниками АТО, вклеїли у “Книгу миру” свої сімейні світлини і написали побажання.

“Проект “Книга миру” ми розпочали, на жаль, після того, як на території нашої держави почалися проблеми із сусідами, які проявили агресію до нас - анексували Крим, захопили частину території на сході країни. Патріотам України випала доля захищати цілісність і суверенітет нашої країни”, - зазначила Марина Порошенко.

Марина Порошенко привезла "Книгу миру"

Четвертокласник Михайло Чубенко, розповідає ,що у “Книгу миру” він наклеїв фото своєї родини, де є мама, тато і він з братом. Каже, що його тато учасник АТО і воював у Рубіжному.

Діти написали свої побажання

“Я сьогодні вклеював фото своєї сім'ї і написав побажання. Тато мій був у Рубіжному, а зараз вдома. Коли він був в АТО, то ми дуже його чекали і переживали”, - розповідає Михайлик.

"Книгу миру" заповнили уже 13 областей

Мама десятикласниці Яни Волкової теж була у зоні АТО — рятувала військових у Сватівському госпіталі. Дівчинка розповідає, що без мами їй було дуже важко.

Малеча вклеювала фото своїх родин

“У “Книгу миру” я написала побажання щастя та злагоди своїй сім'ї та країні. На фотокартці, яку вклеїла, зображена я та моя мама. Вона працює медичною сестрою у хірургічному відділенні Старокостянтинівського шпиталю. Коли мама була в зоні АТО, я дуже сумувала. Якраз тоді в мене були випускні іспити у 9-му класі. Важко було без маминої підтримки”, - додає Яна.

Книга є символом миру на усій землі

За словами Марини Порошенко, книга має стати символом миру, не тільки в нашій країні, а й у всьому світі. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую