ye-logo.v1.2

Засідання виконкому в Хмельницькому: не п’ятниця, але 13-те… (ВІДЕО)

Суспільство 4560

13 квітня відбудеться розширене засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Членами виконкому доведеться розглянути 39 питань, перше з яких може тривати з дискусіями та тривалий час. Адже підбиватимуть підсумки фінансово-господарської діяльності підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади Хмельницького.

У проекті рішення, оприлюдненому на сайті Хмельницької міської ради, зазначається, що у 2016 році комунальні підприємства міста отримали збитки у сумі 69,2 млн.грн. (у 2015 році збиток складав 9 млн.грн.). «Найбільшу суму збитків отримали КП «Південно-Західні тепломережі» - 29,0 млн.грн., МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» - 28,2 млн.грн., МКП «Хмельницьводоканал» - 11,7 млн.грн., - йдеться в проекті. - Прибутково спрацювало 25 підприємств, якими отримано прибутків на загальну суму 3,0 млн. гривень». Що це все означає? Як сприймуть таку інформацію члени виконкому? Дізнаємося вже під час самого засідання, яке сайт «Є» транслюватиме в прямому ефірі.

Ну, а після розгляду цього питання, виконком піде на перерву. Це буде пов’язано з тим, що питання №1 розглядатимуть в сесійній залі, а решту – в зеленій. «Виконкомівцям» просто доведеться перейти з однієї зали до іншої. Із порядком денним можна ознайомитися на сайті Хмельницької міської ради.

Отож, прямий ефір засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради 13 квітня о 14.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую