ye-logo.v1.2

Футбол. Тренер «Поділля» (U-19): «Нам вдалося переграти суперника, тому і такий результат»

Спорт 1880
Андрій Наконечний, якому лише в листопаді виповниться 18 років, відзначився двома забитими голами
Андрій Наконечний, якому лише в листопаді виповниться 18 років, відзначився двома забитими голами . Фото: з архіву

Відновилася першість України з футболу в першій лізі серед гравців, віком до 19 років.

Свій перший матч другого кола після зимовою перерви хмельницьке «Поділля» проводило на виїзді. Суперником хмельничан був львівський «Опір», який у першому колі в Хмельницькому зіграв унічию 1:1.

Та 12 квітня «Поділлю» вдалося взяти три очки в «Опору». Хмельничани перемогли з рахунком 4:1. Вже на 24 хвилині господарі поля порушили правила в своєму штрафному майданчику, збивши Владислава Чуловського. Пенальті реалізував Андрій Наконечний. Через 7 хвилин Наконечний оформив дубль у грі. У другому таймі «Поділля» забило ще два м’ячі – відзначилися Орошкевич та Соловей. Гості ж, ще за рахунку 3:0, змогли розпечатати ворота гостей. Отож, у підсумку, «Поділля» в цьому матчі чемпіонату України U-19 перемогло з рахунком 4:1.

«Нам вдалося переграти суперника, тому і такий результат, - каже тренер «Поділля» (U-19) Олександр Ірклієнко. – Та розслаблятися немає часу. Це лише перший матч після тривалої перерви. Вже 19 квітня вдома прийматимемо новояворівський «Гірник». Щоправда, на якому полі відбудеться ця гра – поки невідомо».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую