ye-logo.v1.2

Житель Старокостянтинова, якого звільнили за «законом Савченко», грабував пенсіонерів

Кримінал 1897
На період досудового слідства зловмисник знаходиться під домашнім арештом
На період досудового слідства зловмисник знаходиться під домашнім арештом. Фото: vgolos.com.ua

30-річний чоловік промишляв у селі Великий Жванчик Дунаєвецького району.

Раніше житель Старокостянтинова 5 разів притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, а у березні минулого року достроково вийшов на свободу за так званим «законом Савченко». У секторі комунікації обласної поліції повідомили, що після звільнення чоловік на деякий час приїхав у село Великий Жванчик Дунаєвецького району, де раніше працював у місцевому санаторії. Та протримався він недовго і нещодавно знову вчинив серію грабежів і крадіжок з будинків пенсіонерів.

«Першою жертвою зловмисника стала прикута до ліжка 93-річна бабуся. Грабіжник проник у будинок і на очах у безпорадної потерпілої почав обшукувати кімнату в пошуках наживи. Забравши півтисячі гривень і два ліхтарики, пішов геть, а потім поїхав до Кам’янця-Подільського, де і витратив гроші. Коли ж кошти закінчились, він знову приїхав у село і серед ночі обікрав ще два будинки. Пошкоджуючи двері, проникав усередину, поки господарі спали. У 79-річного пенсіонера викрав мобільний телефон «Nokia-1110» вартістю 500 гривень, а у 50-річного чоловіка – гаманець, в якому було 1`300 гривень» – повідомили у поліції.

Зловмисника затримали у Старокостянтинові: хмельницькі поліцейські встановили його особу в ході оперативно-розшукових заходів. Чоловікові вже оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Зловмиснику може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую