ye-logo.v1.2

Неповнолітніх кам'янчан підозрюють у крадіжці близько 16 велосипедів

Кримінал 1701
У період з січня по квітень викрали близько 16 велосипедів на загальну суму понад 80 тисяч гривень
У період з січня по квітень викрали близько 16 велосипедів на загальну суму понад 80 тисяч гривень. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Четверо хлопчаків вчинили ще кілька крадіжок.

У Кам'янці-Подільському поліцейські встановили чотирьох неповнолітніх, які у період з січня по квітень викрали близько 16 велосипедів на загальну суму понад 80 тисяч гривень. У Нацполіції області кажуть, що хлопчакам від 15 до 17 років.

“Двоє підозрюваних є учнями старших класів, а двоє навчаються у коледжі. Хлопці із нормальних родин і гострої потреби в грошах не мали. Крадіжки здійснювали з під’їздів, дворів, підсобних приміщень. Серед викрадених як дитячі, так і дорослі двохколісні вартістю від 1,5 до 15 тисячі гривень. Загальна сума збитку склала понад 80 тисяч гривень. Викрадені велосипеди зловмисники збували не тільки у Кам’янці, а й в сусідніх районах. 8 велосипедів поліцейським вдалося розшукати і вилучити”, - додають правоохоронці.

Крім того, ці ж підлітки на початку березня викрали автомобіль «ВАЗ», на якому в Кам’янець-Подільському районі потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Провадження по цьому факту вже спрямовано до суду. А три дні тому, 10 квітня, один із цієї групи, 17-річний юнак, проник до торговельного кіоску, звідки викрав ноутбук вартістю близько 2 тисяч гривень.

Тепер неповнолітнім доведеться відповідати за частиною  2 та частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Їм може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую