ye-logo.v1.2

Хмельницькі поліцейські від початку року зафіксували більше 180 крадіжок із салонів авто

Суспільство 1939
У випадку, якщо із вашого автомобіля, все ж таки здійснили крадіжку - одразу телефонуйте до поліції на номер "102"
У випадку, якщо із вашого автомобіля, все ж таки здійснили крадіжку - одразу телефонуйте до поліції на номер "102". Фото: autodriving.net

Правоохоронці кажуть, що такі випадки крадіжок почастішали.

Останнім часом на території обласного центру почастішали випадки крадіжок майна громадян із автомобілів. З початку року поліцейські зафіксували 182 такі крадіжки. Про це повідомляє Хмельницький відділ поліції на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Як правило у поле зору крадіїв потрапляють транспортні засоби, які їх власники залишають у дворах будинків без нагляду. Нажаль, сьогодні сигналізація не зупиняє злочинців, вони розбивають віконе скло дверей та викрадають із салонів цінні речі. З початку року правоохоронцями зафіксовано 182 таких кримінальних діяння. За всіма фактами відомості внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань, за ознаками злочину передбачено статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України”, - йдеться у повідомленні.

Залишенні на видному місці в салоні авто барсетки, жіночі сумки, гроші, документи, GPS-навігатори, відеореєстратори, автомагнітоли, акустичні системи, мобільні телефони та інші цінні речі зловмисники викрадають за лічені секунди. Правоохоронці додають, що більшість авто, з яких скоєні крадіжки, були припарковані не на відповідних стоянках чи у гаражах, а безпосередньо в дворах будинків чи загалом посеред вулиці.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую