ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» «поклав» два голи-красені та знову очолив першість (ВІДЕО)

Спорт 1882

Команда з Волочиська вдома впевнено здолала «Ниву» з Теребовлі Тернопільської області.

Матч 13 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів, в якому волочиський «Агробізнес» приймав теребовлянську «Ниву» з Тернопільщини приніс чемпіону Хмельниччини чергові очки. Команда Андрія Донця, яка в першому колі виграла в «Ниви» з рахунком 5:0, доволі швидко змогла забити два голи, які й вирішили долю матчу другого кола.

Вже на 8 хвилині матчу обвідний удар новачка «Агробізнеса» Віталія Груши з лінії штрафного майданчика досяг своєї мети – влучив у «шістку» воріт гостей і рахунок став 1:0. Ще через 19 хвилин у ворота «Ниви» влетів черговий гол-красень. Цього разу його автором став Тарас Пліс, який у боротьбі з захисником відправив м’яч у дальній від голкіпера кут.

«Ми володіли перевагою, могли забити ще не раз, але реалізація підвела. В цілому я задоволений діями хлопців», - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець.

Забивши два голи в першому таймі, волочиські футболісти могли збільшити свою перевагу в другій половині гри. Але… не реалізували деякі нагоди і матч завершився перемогою з рахунком 2:0.

Свій наступний матч «Агробізнес» проведе 23 квітня в Чорткові Тернопільської області проти «Чортків-Педуніверситет». Суперник волочиського клубу посідає останнє місце. Ну, а «Агробізнес» знову перший. У нього 26 очок, а це на один бал більше, ніж в «Оскара» з Підгір’я Івано-Франківської області, який матч 13 туру зіграє аж 25 травня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую