ye-logo.v1.2

“Країна успішного бізнесу” рухається у напрямку мільйона нових робочих місць На правах реклами

Економіка 2970

225 підприємців з Хмельниччини вже одержали кошти

У ПриватБанку поставили за мету сприяти створенню мільйона робочих місць. На допомогу цим намірам - програма “Країна успішного бізнесу” (КУБ), якій у квітні виповнився рік.

Як засвідчує практика, це не просто амбітні плани.

“Населення міста Хмельницького здавна славиться своєю підприємницькою жилкою. Традиційно робота переважної більшості місцевих підприємців пов’язана з речовим ринком, відомим не лише в Україні, а й за його межами. Тепер армія підприємців, яка останніми роками зазнала втрат, за допомогою програми КУБ почала знову зростати. Новачкам доводиться складніше, бо найприбутковіші сегменти зайняті, центральні частини міста освоєні, тому програма “КУБ” стає у нагоді тим, кому без допомоги дійсно не обійтися, - розповідає Ігор Пріт, керівник напрямку з реалізації послуг клієнтам МСБ Південно-Західного РУ ПриватБанку. - Результат уже є: завдяки співпраці з клієнтами-підприємцями в рамках програми КУБ за рік створено 151 тисячу таких робочих місць. Лише у Хмельницькій області з 1 березня минулого року профінансовано 225 підприємців на суму понад 18 мільйонів гривень”.

Національна програма «КУБ» дає можливість будь-якому підприємцю залучити фінансування для розвитку власної справи. Щоб отримати гроші, потрібно заповнити заявку на сайті проекту https://kub.pb.ua/get-credit/. Крім того, в лютому ПриватБанк запропонував нові умови кредитування клієнтам агробізнесу за програмою «АгроКУБ»: зменшив комісію до 2%, збільшив суму кредиту до 500 000 грн та оголосив кредитні канікули малому агробізнесу.

Загалом по Україні за рік роботи програми «Країна успішного бізнесу» ПриватБанк видав вітчизняним підприємцям понад 9 000 позик на розвиток власної справи. До кінця 2017 року банк планує направити на підтримку малого бізнесу понад 5 млрд грн. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую