ye-logo.v1.2

У Хмельницькому районі чоловік серед ночі підпалив будинок колишньої дружини

Суспільство 2012
Подія сталася в Хмельницькому районі
Подія сталася в Хмельницькому районі. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

На момент займання 32-річна жінка спала в будинку разом із двома малолітніми дітьми.

У Хмельницькому районі 33-річний чоловік вирішив помститися колишній дружині і серед ночі підпалив її будинок. У Нацполіції області кажуть, що будинок загорівся серед ночі, коли 32-річна господиня спала вдома з двома дітьми, старшому з яких 7 років, а молодшому всього 11 місяців.

“Жінка крізь сон почула тріск на горищі, побачила дим і одразу викликала пожежників. На щастя, займання вчасно загасили, так що ніхто не постраждав. Вогонь пошкодив тільки дах будинку. Правоохоронці, які виїхали на місце, з’ясували, що до підпалу причетний колишній чоловік потерпілої. Вони вже певний час не жили разом, і чоловікові це не давало спокою. Як виявилось, він періодично телефонував жінці і навіть погрожував їй. А того вечора, щоб помститися колишній, він підпалив сіно на горищі”, - додають правоохоронці.

Чоловікові доведеться відповідати перед законом за частиною 1 статті 129 «Погроза вбивством» та частиною 2 статті 194 «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую