ye-logo.v1.2

Замінування та ДТП з п'яними водіями: як на Хмельниччині минули святкові вихідні

Суспільство 1950
Публічний порядок охороняли 712 поліцейських
Публічний порядок охороняли 712 поліцейських. Фото: з архіву

Упродовж великодніх вихідних до поліції області надійшло 1156 звернень громадян.

Відзначення Пасхи на території області пройшло спокійно і жодних конфліктних ситуацій на міжконфесійному ґрунті зафіксовано не було. У Нацполіції області кажуть, що святкові богослужіння пройшли у 966 культових спорудах області, у яких взяло участь понад 330 тисяч вірян.

“В період з 15 по 17 квітня до поліції Хмельниччини надійшло 1156 звернень громадян, з яких 104 — кримінального характеру. Найбільшого резонансу набули події у Старокостянтинові. Так, в обідню пору 15 квітня киянин, який приїхав на свята до родичів, виявив, що до вихлопної труби його автомобіля невідомі прив’язали гранату. А близько 23.00 години психічно хворий житель райцентру повідомив про замінування 5-поверхівки”, - додають правоохоронці.

Впродовж великодніх вихідних на території області сталося 5 ДТП з потерпілими, в яких, на щастя, ніхто не загинув, але 10 людей отримали травми. Також в період з 15 по 17 квітня поліцейськими було зафіксовано 129 порушень Правил дорожнього руху, з яких 10 — це керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую