ye-logo.v1.2

Лише за минулу ніч у Хмельницькому затримали чотирьох п'яних водіїв

Суспільство 1643
Під час ДТП ніхто не постраждав
Під час ДТП ніхто не постраждав. Фото: kermo.org

У половині випадків водії спричинили ДТП.

За минулу ніч у Хмельницькому патрульні затримали чотирьох водіїв, які були за кермом п'яні. У всіх випадках підозру патрульних на стан алкогольного сп'яніння водіїв підтвердили результати алкотестера Драгер.

Близько 21.00 години 18 квітня, на вулиці Кам'янецька затримали 28-річного водія “ВАЗ”, який порушив правила дорожнього руху. Патрульні розповідають, що чоловік намагався утекти, але його вдалось зупинити і перевірити на стан алкогольного сп'яніння. 

“Близько 23:30 години на вулиці Кам'янецькій 35-річний водій на автомобілі “Nissan Almera” здійснив наїзд на пішохідну огорожу. В ДТП ніхто не постраждав. А вже біля 1.00 години ночі вулиці Трудовій порушив правила дорожнього руху 45-річний водій “ВАЗ”. Під час спілкування з інспекторами були помічені ознаки алкогольного сп'яніння”, - додають патрульні поліцейські.

О 2:00 годині, 19 квітня, на вулиці Бандери 35-річний на “ЗАЗ Sens” наїхав на автомобіль "КАМАЗ". Поспілкувавшись із водієм, інспектори помітили ознаки алкогольного сп'яніння. В ДТП ніхто не постраждав.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую