ye-logo.v1.2

На 10 перехрестях у Хмельницькому встановлять нові світлофори

Суспільство 1786
У місті мають замінити світлофори
У місті мають замінити світлофори. Фото: автора

Поставлять, де раніше не було, і де найбільша аварійність.

 У Хмельницькому оновлюють світлофори. Цьогоріч мають замінити 236 електролампових на світлодіодні та встановити нові на 10 перехрестях у різних мікрорайонах.

«На нові світлофорні об’єкти з міського бюджету виділили 3,9 мільйона гривень. їх плануємо встановити до кінця року. Світлофорний об’єкт – це світлофори, розмітка, знаки, підсвідка тощо. Скільки на все необхідно коштів - точну суму не можна сказати, на більшість перехрестях поки немає проектно-кошторисної документації. Матеріали і середня зарплата зросли. Якщо вистачить грошей, можемо й більше встановити», - розповів начальник управління ЖКГ Василь Новачок.

Крім того, за словами Василя Новачка, понад 2,7 мільйона гривень з бюджету виділили на заміну 236 лампових світлофорів.

«Такі світлофори матимуть таймери відліку зворотнього часу. Вони економніші, і набагато видніше, яке світло горить», - говорить Василь Новачок.

Зокрема, нові світлофори мають з’явитися на перехрестях вулиць Кам’янецької -Володимира Глушенкова, Західно-Окружної – Степанкової, Вінницької - Профспілкової, на вулиці Пілотській, біля гімназії №2 на проспекті Миру, на вулиці Чорновола біля ветлікарні, на Вінницькому шосе в районі кінцевої зупинки маршруток, та біля ЖК «Зелений квартал» на Трудовій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую