ye-logo.v1.2

Грандіозним концертом у Хмельницькому своє 30-річчя відсвяткував танцювальний ансамбль «Успіх»

Культура 6663
Танцювальному ансамблю «Успіх» виповнилося 30 років
Танцювальному ансамблю «Успіх» виповнилося 30 років. Фото: автора

Концерт також присвятили 25-річниці присвоєння звання «народний аматорський».

Сьогодні, 19 квітня, на сцені театру імені Старицького свої вміння і майстерність демонстрували учні одного з кращих танцювальних колективів міста Хмельницького – народного аматорського ансамблю бального танцю «Успіх».

Цей концерт присвятили 30-річчю з дня його створення, адже саме у 1987 році його заснував лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів і суддя міжнародної категорії Сергій Кондрико. Вже через п’ять років діяльності, за високий рівень виконавської майстерності, яскравий і різноманітний репертуар, колектив «Успіх» отримав звання «народний аматорський». А сьогодні він є одним з кращих у Хмельницькому, і відомим не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Ювілейний концерт ансамблю відбувся у театрі імені Старицького.

Балетмейстер Юрій Горобець розповів, що за цей час вихованці ансамблю стали призерами численних фестивалів і конкурсів у Франції, Італії, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Білорусії, Молдові, Росії та в інших країнах. Багато випускників «Успіху» вже навіть мають власні колективи. Але Юрій Васильович зазначив, що ансамбль зупинятися на досягнутому не збирається, адже усі нагороди – лише стимул для нових звершень.

Учні ансамблю підтвердили слова белетмейстера – під звуки музики вони крутилися, робили підтримки, гнулися і стрибали, чим викликали хвилю аплодисментів захопленої публіки.

 

Глядачі активно реагували буквально на кожне танцювальне па. 

За декілька годин концерту, учні аматорського ансамблю виконали декілька вальсів, джайв, чілі-чачу, пасадобль і ще з десяток танців.


Хмельницький ансамбль "Успіх" - вальс "Місто... YeUa


Хмельницький ансамбль "Успіх" - танець "7.40" YeUa


Хмельницький ансамбль "Успіх" - сучасний танець YeUa

Коментарі:

Адміністратор 21.04.2017 12:19

Наступний концерт "Успіху" відбудеться вже незабаром, як нам сказав керівник і ми обов'язково напишемо анонс завчасно. Дякуємо вам, що цікавитеся. А стосовно реклами, так, саме у нас не було анонсу, але по місту було досить багато афіш про концерт. Анонс буде розміщено у рубриці афіша https://ye.ua/news/afisha

Svetlana Smirnova 21.04.2017 09:07

Чому не було широкої реклами цього концерту? Із великим задоволенням відвідала б цей захід......

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую