ye-logo.v1.2

На Хмельниччині “обчистили” волонтерський склад, у якому зберігались продукти для учасників АТО

Кримінал 1582
Злодії винесли з приміщення гречку, рис, макарони та інші продукти харчування на загальну суму близько 2000 гривень
Злодії винесли з приміщення гречку, рис, макарони та інші продукти харчування на загальну суму близько 2000 гривень. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Правоохоронці розшукали трьох підозрюваних хлопців.

Про крадіжку з приміщення у Ярмолинцях, переобладнаного волонтерами під склад продуктів харчування для учасників АТО, до поліції повідомила очільниця місцевої благодійної організації. Про це зазначають у прес-службі Нацполіції області.

“Жінка навідалася на склад після Великодня і помітила, що навісний замок з вхідних дверей зірваний. Злодії винесли з приміщення гречку, рис, макарони та інші продукти харчування на загальну суму близько 2000 гривень. Упродовж доби знайшли тих, хто зазіхнув на зібрані волонтерами харчі для військових. Підозрюваними виявилися троє неповнолітніх мешканців Ярмолинець віком 14-16 років. Хлопці діяли, як дорослі, і заздалегідь підготувалися до вчинення злочину, прихопивши з дому обценьки”, - додають правоохоронці.

Наймолодший з юнаків стояв на варті, а коли замок вже був зламаний, пішов на допомогу товаришам — пакувати продукти. Частину викрадених підлітки продали, дещо принесли додому.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка з проникненням. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Усім трьом юнакам, не зважаючи на юний вік, оголошено про підозру.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую