ye-logo.v1.2

В останній день фестивалю «Відлуння» хмельничани побачать виставу від німецького актора

Афіша 1983
Алекс Борис працює у Штутгарті
Алекс Борис працює у Штутгарті. Фото: надане організаторами фестивалю

Алекс Борис вдруге приїде до нашого міста.

 Нагадаємо, що у Хмельницькому триває 19-ий міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння». Завершуватиме фестиваль актор зі Штутгарту Алекс Борис із виставою «Продукт». Перевтілившись у кінопродюсера, який задумав зняти «геніальний» блокбастер, він безжально висміюватиме індустрію розваг та страхи й заборони західного світу щодо мусульман.


До речі, Алекс Борис вдруге має приїхати у Хмельницький у рамках фестивалю «Відлуння».


«Перша вистава, яку ми показали у 2008 році (коли фестиваль переїхав із Києва до Хмельницького), була робота Алекса Бориса. Вистава йшла німецькою мовою (як і «Продукція»), і перед початком багато людей обурювалися, як же її можна дивитися. Але після вистави я зрозуміла, що мова — не головне. Адже фестиваль мономистецтв – це не змагання читців, це дійство, магія. Тут виступають справжні особистості», - розповідає виконавчий директор фестивалю моновистав «Відлуння» Ірина Кучма.


Моновиставу «Продукція» у виконанні Алекса Бориса можна буде переглянути завтра, 21 квітня, у монотеатрі «Кут». Початок о 18.30, вхідний квиток – 50 грн.


Нагадаємо, що в рамках «Відлуння» вчора хмельничани побачили дві вистави у виконанні білоруських акторів, сьогодні виступить актор із Молдови та актриса із Хорватії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую