ye-logo.v1.2

Рок, поп і електронна музика: у Хмельницькому зіграє харківський симфонічний оркестр

Афіша 4534
Світові хіти у виконанні «Prime Orchestra» зазвучать поновому
Світові хіти у виконанні «Prime Orchestra» зазвучать поновому. Фото: symphoshow.com

На сцені філармонії зазвучать «Deep Purple», «Muse» і «Bruno Mars».

У травні з концертом до Хмельницького приїде симфонічний оркестр «Prime Orchestra». Це музичний проект, який з’єднав у собі потужне живе звучання симфонічного оркестру, сучасні технології, унікальні аранжування, харизматичний вокал, неймовірні спецефекти і грандіозне світлове шоу.

До складу «Prime Orchestra», крім традиційних музикантів, входять ді-джей, рок-гурт і кілька вокалістів. Вже три роки вони виступають у містах України і Європи, а в травні приїдуть і до Хмельницького.

На сцені обласної філармонії вони зіграють хіти не лише титанів рок і поп культур, а й кращі композиції всесвітньо відомих електронних проектів: «Muse», «Кино», «Sting», «Adele», «Europe», «Prodigy», «Bon Jovi», «Scorpions», «Deep Purple», «Bruno Mars», «George Michael», «Modern Talking», «Michael Jackson» і «Whitney Houston».

Симфонічне шоу «Prime Orchestra» у Хмельницькому відбудеться 19 травня в обласній філармонії. Початок – о 19:00 годині.

Квитки на концерт можна придбати на сайті «Кarabas.com», або у касі філармонії (тел: 79-44-74). Їх вартість становить 170-350 гривень.

До складу «Prime Orchestra» також входять ді-джей, рок-гурт і кілька вокалістів. Фото: symphoshow.com

Довідка: Історія симфонічного шоу «Світові хіти» і самого колективу «Prime Orchestra» розпочалася з ідеї розширити загальноприйняті рамки симфонічних концертів і вивести їх на якісно новий сучасний рівень. Задум був втілений у життя навесні 2014 року, завдяки спільним творчим зусиллям продюсерів проекту Максима Максименко та Юрія Рибалки. Неймовірно теплий прийом і успіх у глядачів послужив поштовхом до створення нових концертних програм: «Світові хіти & Depeche Mode», «Музика любові», «Rock Stars». А в 2016 році творчий потенціал команди «Prime Orchestra» вилився у нову програму «Golden Collection». На рахунку колективу вже близько 200 концертів у семи країнах, виступи на найбільших концертних майданчиках, більше 100 000 кілометрів, подоланих у турах і тисячі вдячних глядачів. Робота над створенням нових програм триває і, можливо, восени 2017 року, відбудеться ще одна прем'єра.

Хмельничанам обіцяють не просто концерт, а захоплюючу музичну виставу і шоу світового рівня.
Фото: symphoshow.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую