ye-logo.v1.2

У Волочиському районі затримали злодія-рецидивіста, який перебував у розшуку

Кримінал 1777
Приблизна сума збитків складає більше 73 тисяч гривень
Приблизна сума збитків складає більше 73 тисяч гривень. Фото: hm.npu.gov.ua

На рахунку серійного злодія більше 10 крадіжок у Волочиську і довколишніх селах.

Оперативники Волочиського відділення поліції вирахували і затримали 26-річного жителя району, який перебував у розшуку за вчинення серії крадіжок на території міста Волочиськ та довколишніх сіл.

Як повідомили у секторі комунікації обласної поліції, 26-річний житель Волочиського району раніше вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і під час вчинення чергової серії крадіжок перебував на іспитовому терміні.

«Зловмисник проникав у приміщення приватних господарств, підприємств, адміністративних установ, звідки викрадав цінні речі, грошові кошти, прикраси тощо. Більшість викраденого збував, а гроші витрачав на власні потреби. Частину речей правоохоронцям вдалося вилучити» – йдеться у повідомленні.

Наразі зловмисник перебуває під вартою. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні чотирьох крадіжок. Зокрема, йдеться про крадіжку оргтехніки на суму майже 9 тисяч гривень з приміщення однієї із сільських рад району. Крім того, чоловік підозрюється у крадіжці грошей та техніки із місцевих підприємств на суму понад 50 тисяч гривень, а також музичних інструментів та обладнання з приміщення церкви на суму понад 14 тисяч гривень.

Більшість майна релігійної громади працівники поліції вилучили під час обшуків. Фото: hm.npu.gov.ua

Наразі слідчі дії тривають. Правоохоронці кажуть, що зловмисник може бути причетний до більш, ніж 10 крадіжок не тільки на території Волочиського району, а й за його межами.

Чоловікові доведеться відповідати перед законом за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую