ye-logo.v1.2

У Хмельницькому ще одну дорогу віддали пішоходам

Суспільство 5563
Пішохідною стала частина вулиці Проскурівського підпілля
Пішохідною стала частина вулиці Проскурівського підпілля. Фото: автора

За паркування на ній автомобілів, водіїв будуть штрафувати.

У Хмельницькому визначили ще одну пішохідну зону. І такою стала ділянка вулиці Проскурівського підпілля, що біля Центрального продовольчого ринку.

Зробити цей відрізок дороги пішохідним запропонувала громадська організація «Наше місто – Хмельницький». Вони аргументували це тим, що цей відрізок вулиці завузький для пішоходів і автомобілістів. А, зі слів начальника управління ЖКГ Василя Новачка, хмельничани скаржилися, що їм часто доводилося викликати патрульних через автомобілі, які паркувалися і перешкоджали рухові.

Пішохідну ділянку вже облагородили.

За внесення цього рішення на розгляд сесії міськради, члени виконавчого комітету проголосували 9 березня. Депутати його підтримали, і менше як за місяць пішохідна зона таки з’явилася – її облаштували на відрізку дороги від вулиці Староміської до вулиці Прибузької.

 

Пішохідною стала частина вулиці Проскурівського підпілля.

Ділянку вже виклали тротуарною плиткою, встановили відповідний дорожній знак, обмежувачі, декілька клумб і навіть пандус для людей з обмеженими можливостями (у вигляді металевого поручня). Однак роботи ще тривають, адже посеред вулиці досі знаходиться неприкрита каналізаційна решітка, з якої відчувається різкий запах, насипана купа щебеню і не всюди розставлені бетонні обмежувачі.

Більшість водіїв паркують свої автомобілі у дворах будинків, але дехто до нових правил ще не звик.

Фото: скрін з «Google.maps»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую