ye-logo.v1.2

У Провідну неділю транспортні маршрути Хмельницького продовжать до кладовищ

Суспільство 1976
У Поминальну неділю в Хмельницькому буде більше пасажирського транспорту
У Поминальну неділю в Хмельницькому буде більше пасажирського транспорту. Фото: автора

Завтра, 23 квітня, деякі автобуси курсуватимуть додатково.

Тиждень після Великодня в Україні традиційно називають Поминальним, і закінчується він Провідною неділею. У цей день, для зручності хмельничан, міський транспорт курсуватиме за подовженими маршрутами. 

Тож нагадуємо, що завтра, 23 квітня, з 8:30 до 17:00 години працюватимуть 9 автобусів підвищеної пасажиромісткості сполученням «завод "Катіон" – Шаровечка». А всім автобусним маршрутам, кінцева зупинка яких «завод "Катіон"», продовжили рух до кладовища «Шаровечка».

З 12:30 до 17:00 години буде працювати автобусний маршрут № 51 «завод "Катіон" – Ракове», на якому курсуватимуть 2 великогабаритні автобуси сполученням «Шаровечка –Ракове».

Також додатково курсуватимуть 2 автобуси середньої місткості сполученням «Шаровечка – кладовище "Ракове"» (через Львівське шосе, вул. Толстого, вул. Чорновола, вул. Довженка, вул. Народної Волі).

До кладовища в мікрорайоні Ракове курсуватимуть ще автобуси маршрутів № 32 «Ракове – Автостанція № 1» та № 52 «завод "Катіон" - Ракове» та два автобуси середньої місткості сполученням «вулиця Довженка – кладовище "Ракове"».

Крім того, 23 квітня працюватимуть автобусні маршрути № 21 «завод "Катіон" – Автостанція № 1» та № 22 «Озерна – завод "Катіон"» з кількістю по чотири автомобілі на маршруті.

Читайте також: Екологи закликають хмельничан не нести штучні квіти на кладовище

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую