ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» у Чорткові: хет-трик Темнюка та перервана «суха» серія (ВІДЕО)

Спорт 2416

Чемпіон Хмельницької області зіграв свій матч 14 туру чемпіонату України серед аматорів.

Волочиський «Агробізнес» провів матч у Чорткові Тернопільської області проти місцевого клубу «Чортків-Педуніверситет». І здобув восьму перемогу в чемпіонаті. Цього разу вигравши з рахунком 4:1.

«У першому таймі ми грали не лише проти суперника, а й проти погоди, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Був сильний вітер в нашу сторону, а тому грати було дуже важко. Нам вдалося забити швидкий гол, коли вже на другій хвилині після навісу з кутового забив Микола Темнюк. Але потім пропустили з пенальті».

Пропущений гол перервав «суху» серію «Агробізнеса» та її голкіпера Сергія Чижа. До цього волочиська команда не пропускала сім матчів поспіль.

Перший тайм завершився внічию з рахунком 1:1. Натомість у другому забивав лише «Агробізнес». Ще два голи на свій рахунок записав кращий бомбардир команди з Волочиська Микола Темнюк, а наприкінці матчу відзначився Олександр Юрчак Отож, 4:1 на користь «Агробізнеса».

Після матчів 14 туру команда Андрія Донця з 29 очками очолює турнірну таблицю групи «1». На один бал менше і гру в запасі має «Оскар» з Підгір’я Івано-Франківської області. Саме ця команда стане наступник суперником «Агробізнесу». Цей матч пройде в Волочиську 29 квітня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую