ye-logo.v1.2

Через батьківські внески частині хмельницьких директорів шкіл не продовжать контракт

Суспільство 25288
Міський голова через батьківські внески не продовжить контракти деяким директорам шкіл
Міський голова через батьківські внески не продовжить контракти деяким директорам шкіл. Фото: автора

Кадрові зміни запланували на липень.

Уже в липні цього року у Хмельницькому попрощаються із частиною директорів шкіл. Про це повідомив сьогодні, 24 квітня, під час брифінгу Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. За його словами, одна з причин кадрових змін — збирання батьківських внесків.

“Ми не можемо заборонити здавати гроші, але забороняємо їх збирати. Усі директори шкіл і вчителі це знають. Дуже багато є тих, які не зрозуміли, що заборонено збирати гроші, і за це поплатилися своїми посадами в липні минулого року. У липні 2017 року - чергові кадрові зміни у дошкільних навчальних закладах і школах. І одна з причин того, що ми попрощаємось з директорами — вони теж не зрозуміли, що збирати батьківські внески не можна”, - зазначив Олександр Симчишин.

Мер додає, що категорично заборонено збирати гроші на фонд школи. Каже, що єдине, над чим потрібно допрацювати - це фонд класу. Але є батьки, які самі хочуть давати гроші, і цього їм заборонити неможливо.

“Ми, на жаль, не можемо проплатити охорону в школі, але це виходить приблизно 6-8 гривень на місяць. Загалом коштів достатньо. У минулому році ми виділили безпрецедентну суму”, - стверджує Олександр Сергійович. 

Читайте також: Батьківські побори у школах Хмельницького мають повністю зникнути, - Олександр Симчишин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую