ye-logo.v1.2

Секційні гаражні ворота Alutech в Хмельницькому - brama-market.lviv.ua розповість всю правду На правах реклами

Суспільство 3879

Ворота від Алютех полюбилися багатьом власникам гаражів завдяки легкості в установці, експлуатації та можливості прикрасити фасад виробом унікального дизайну

Секційні та ролетні конструкції на гараж

Ворота від Алютех полюбилися багатьом власникам гаражів завдяки легкості в установці, експлуатації та можливості прикрасити фасад виробом унікального дизайну.

Ворітні системи виготовляються в Івано-Франківську, але замовити їх також можливо в офісі компанії у Хмельницькому.

Тепер поговоримо про відмінності та переваги моделей окремо

Лінійка Класік – ці конструкції створені для холодних регіонів та мають товщину панелі 45мм. У якості механізму балансування полотна тут виступають торсіонні пружини – покращений варіант на 25 000 робочих циклів, який працює завдяки обертовим валам і підйомним канатам. Для запобігання від падіння воріт стоїть захисна муфта.

Лінійка Тренд – спрощений варіант Класік із товщиною панелей 40мм. Полотно балансується за допомогою пружин розтягування, яких вистачає на 15 000 циклів роботи. У коробі такої системи стоїть пристрій «пружина у пружині», який запобігає розрив пружини та падіння.

Підведемо підсумок основних відмінностей двох моделей у таблиці:

Модель Alutech Classic Alutech Trend
Товщина сендвіч-панелі 45мм 40мм
Балансування полотна воріт (кількість циклів відкривання/закривання) Торсійний механізм (25000) Пружини розтягування (15000)
Матеріал комплектуючих
 
Нержавіюча сталь Оцинкована сталь
Захист від протягу Двошаровий EPDM-ущільнювач EPDM-ущільнювач
Установка Напрямні встановлюються за отвір Кутові стійки висуваються в отвір
Клімат Вологий та холодний Помірний клімат
Коефіцієнт супротиву теплопередачі 1,0 м? °C/Вт 0,74 м? °C/Вт

Враховуючи усе вищеперераховане, підсумуємо у грошовому еквіваленті. Ціна на модель Тренд стартує від 11 000 грн, модель Классиквід 13 000 грн.

Вуличні та промислові системи: розпашні та відсувні

Для вибору промислових воріт в Івано-Франківську БРАМА МАРКЕТ пропонує підйомні, рулонні та складні системи у розділі сайту «Промислові ворота».

Лідери італійського виробництва автоматики Came, Nice та Faac

На нашому сайті brama-market.lviv.ua ви також можете прочитати статті на тему вибору автоматики для розсувних автоматичних або секційних воріт у спеціальному розділі.

Як купити та зекономити з БРАМА МАРКЕТ?

Для наших покупців завжди діють розроблені системи знижок на ворота, ролети, автоматику та інші комплектуючі. Консультуємо на кожному етапі оформлення замовлення у двох режимах: online та за телефонами: (067) 3488399, (050) 1604611. Доставка відбувається за наш рахунок та не перевищує 5-ми робочих днів.
ТАКИЙ ШАНС ВИПАДАЄ ЛИШЕ РАЗ! АКЦІЯ: Замовляйте промислові ворота Алютех у компанії «БРАМА МАРКЕТ» в Івано-Франківську з 2 травня по 9 травня, та отримаєте знижку -50% на електропривод!

Коментарі:

Каюк Роман 19.02.2019 10:32

Секційні ворота гарна конструкція, але як на мене дуже дорога. Особисто я обирать між секційними абао ролетними воротами. Вибір впав на останні. Замовив в компанії Alu-System https://alu-system.com.ua/rolletnye-vorota/ . Ціна дуже сподобалася. Якість конструкцій відмінна

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую