ye-logo.v1.2

Бабуся дітей, яких збив на Львівському шосе 80-річний викладач ХНУ, розповіла про стан їхнього здоров’я

Суспільство 3136
Жінка зараз разом із дітьми
Жінка зараз разом із дітьми. Фото: vk.com

Потерпілі в аварії перебувають у лікарні, але критичний період минув.

Покращився стан здоров’я жінки та двох дітей, яких на Львівському шосе у Хмельницькому збив автомобіль прямо на «зебрі». Хмельничанка Мар’яна Івах та її діти, 2-річна дівчинка та 5-річний хлопчик поки в лікарні, але критичний період вже минув.

Як розповіла мати потерпілої в аварії Надія Черниш, її донька Мар’яна після операції йде на поправку. У неї внаслідок ДТП перелом основи черепа і важка травма ноги. Жінка тепер разом із дітьми.

«Мар’яна почувається добре, поки під наглядом медиків. Вона вже у дитячій лікарні разом із Зорянкою і Назаром, якого три дні тому перевели з реанімації. Він у задовільному стані, потихеньку оговтуємося», - розповідає Надія Черниш.

Жінка спростовує різні чутки про те, що стан здоров’я Мар’яни і дітей погіршився. Каже, що вся їхня сім’я вдячна людям, які не були байдужими чужого горя.

«Хочемо, щоб люди знали, що все добре. На лікування є гроші, дякувати Богу і всім небайдужим, які долучилися. Ми безмежно вдячні тим, хто допомагав і самі будемо допомагати іншим», - додає жінка.

Нагадаємо, за кермом автомобіля, який збив Мар’яну з дітьми, був колишній викладач Хмельницького національного університету 80-річний Борислав Волинський. Чоловік говорить, що повертався тоді з дачі. Мар’яни і дітей на дорозі не бачив, але того, що винен – не заперечує.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую