ye-logo.v1.2

За не дотримання правил поведінки на природі хмельничанам загрожує штраф

Суспільство 2093
Хмельничан закликають берегти природу
Хмельничан закликають берегти природу. Фото: lviv.vgorode.ua

Сума штрафу від 340 до 1360 гривень.

Незабаром травневі вихідні і хмельничани масово відпочиватимуть на природі. У Хмельницькій міськраді кажуть, що часто такі «набіги» відпочивальників закінчуються забрудненням територій пустими банками з-під консервів, поліетиленовими пакетами, пляшками та іншим.

“Звертаємо увагу мешканців міста про дотриманням вимог Правил благоустрою території міста Хмельницького, зокрема пунктів 6.10.13, згідно яких: «усі громадяни при відвідуванні зон відпочинку, лісопарків, парків, садів, скверів зобов’язані підтримувати чистоту, бережливо ставитись до зелених насаджень, запобігати пошкодженню та знищенню дерев, кущів, квітів, газонів». Нагадуємо: за порушення даних вимог відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 гривень)”, - додають у міськраді.

Хмельничан просять зважати на Правила благоустрою, забезпечити чистоту і порядок, дотримуватися тиші в громадських місцях на території міста Хмельницького. 

Читайте також: Скільки відпочиватимемо на травневі свята

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую