ye-logo.v1.2

Погода на Хмельниччині: вихідні будуть теплі, але дощові

Суспільство 8227
Вихідні будуть дощовими ,але теплими
Вихідні будуть дощовими ,але теплими. Фото: скрін з meteo.gov.ua

Прохолодно буде лише у неділю.

За прогнозами синоптиків усі чотири вихідних дні, на Хмельниччині буде тепла погода. Лише в неділю варто очікувати незначного похолодання. Сонячно увесь день буде 3 травня. Прогнозують дощі.

Як повідомляє сайт sinoptik.ua у суботу, 29 квітя, у Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура повітря від +11 до +18.

У неділя, 30 квітня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранішній сильний дощ у другій половині дня повинен послабшати, проте до вечора може знову набрати силу. Повітря прогріється від +6 до +10.

Понеділок, 1 травня, буде похмурим, а вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. А вранці 2 травня у Хмельницькому небо буде ясним, вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. У середу буде сонячно весь день. Перші травневі дні обіцяють без опадів, а стовпчик термометра підніметься до +23.

На Хмельниччині Укргідрометцентр обіцяє у суботу, 29 квітня від +18 до +20 і дощ вдень та вночі. У неділю повітря прогріється лише до +10 +12. Синоптики прогнозують грозу протягом усієї доби.

У понеділок, 1 травня, також йтиме дощ, але трохи слабший. Температура повітря підніметься до +17 +19. Лише у вівторок вдень, згідно із Укргідрометцентром, на Хмельниччині буде сонячно і температура прогріється до +23. Наступного дня, 3 травня, дощі знову повернуться, але стовпчик термометра підніметься до +24.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую