ye-logo.v1.2

Батьківські внески в хмельницьких школах: директори «заплатять» посадами?

Суспільство 3444
Роман Миколаїв не приховує, що в навчальних закладах Хмельницького й досі існують батьківські внески. Але, каже, такого явища поменшало
Роман Миколаїв не приховує, що в навчальних закладах Хмельницького й досі існують батьківські внески. Але, каже, такого явища поменшало. Фото: автора

Начальник Департаменту освіти на науки Хмельницької міської ради визнає, що в навчальних закладах міста й досі збирають гроші.

«На сто відсотків ми цю проблему не вирішили, - каже головний освітянин міста Роман Миколаїв. – В окремих навчальних закладах вона існує. Але це вже поодинокі випадки».

Вже в липні Роман Миколаїв збирається пропонувати міського голові Олександру Симчишину певні кадрові пропозиції. «Рішення стосуватимуться окремих керівників, там де є проблематика по так званих батьківських внесках, або там, де вони завуальовуються у певні форми, коли є змова з батьківським комітетом і продовжуються такі махінації», - заявив Роман Миколаїв.

У школах центральної частини міста існує й інша проблема – перевантаженість навчальних закладів, через яку діти вчаться у дві зміни. Щоб вирішити це, у департаменті планують використовувати деякі вільні приміщення та ті, які зараз призначені для інших процесів. За словами міського голови Олександра Симчишина, не виключено, що навчально-виробничий комбінат, що на Проскурівській неподалік Ангелу Скороботи, зазнає реорганізації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую