ye-logo.v1.2

Водій, який розтрощив огорожу в центрі Хмельницького постане перед судом

Суспільство 2551
ДТП сталася 30 квітня.
ДТП сталася 30 квітня.

Тридцяти семи річний чоловік 30 квітня врізався в огорожу в центрі міста.

Сталося це 30 квітня, близько 23 години. Тоді, за повідомленням поліції, у самому центрі міста, поблизу зупинки громадського транспорту "Ощадбанк" водій не впорався з керуванням, врізався в огорожу і розтрощив її. На момент приїзду поліції, чоловік уже покинув місце ДТП. Як згодом з’ясувалося, він просто…пішов додому залишивши автомобіль.

Поліцейські за короткий проміжок часу знайшли горе-водія, доставили його у медзаклад для проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння, але він відмовився його проходити.

На водія складено акти про правопорушення за ч.1 ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння". Стаття передбачає штраф у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Адміністративне порушення вказано і за ст 124 адмінкодексу "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна". Стаття передбачає штраф в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую