ye-logo.v1.2

У Дунаєвецькому районі двоє чоловіків намагалися викрасти із приватного ставка риби на 5 тисяч гривень

Кримінал 2308
На Хмельниччині двоє зловмисників намагалися викрасти із приватного ставка риби на 5 тисяч гривень
На Хмельниччині двоє зловмисників намагалися викрасти із приватного ставка риби на 5 тисяч гривень. Фото: із Фейсбуку

Зловмисники покинули на місці злочину улов та власний автомобіль «Renault Logan», а до поліції заявили про його викрадення.

Подія сталася ще взимку на ставку, що в селі Кривчик Дунаєвецького району. Близько 4.00 години ранку до місцевого відділу поліції зателефонував охоронець і повідомив, що невідомі намагаються викрасти зі ставу рибу. У Нацполіції області кажуть, що на місце події, виявили автомобіль «Renault Logan», сітки, а також виловлену рибу, серед якої були коропи, карасі, амури та щуки.

“Загальна вартість незаконного улову склала близько 5 тисяч гривень. Налякані охоронцем водій та його спільник втекли з місця події. Покинутий автомобіль правоохоронці помістили на штрафмайданчик Дунаєвецького відділу поліції, а вже вранці отримали заяву від 34-річного власника позашляховика про нібито його викрадення. Згодом з’ясувалося, що тієї ночі саме власник автомобіля та його 22-річний товариш були на місці вчинення злочину”, - додають поліцейські.

За фактом відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 383 «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину» та частиною 2 статті 185 (через стаття 15) «Замах на крадіжку» Кримінального кодексу України. Міру покарання зловмисникам визначить суд.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую