ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - ФК «Львів»: вольова перемога над лідером (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3480

У Хмельницькому відбувся матч 11 туру чемпіонату України з футболу серед гравців, віком до 19-років.

У гості до «Поділля» завітав лідер першості ФК «Львів». Львів’яни, які до цього мали в своєму активі 9 перемог та 1 поразку, схоже, розраховували на три очки і в Хмельницькому.

І на початку поєдинку футболісти ФК «Львів» були активнішими за господарів та це явище було не тривалим. «Поділля» перехопило ініціативу та почало небезпечно атакувати. Навіть одна з атак завершилася взяттям воріт. Але гол Владислава Чуловського не зарахували, оскільки той перебував у положенні поза грою.

Нулі в матчі протрималися до 37 хвилини. «Львів» провів стрімку атаку, яка завершилася взяттям воріт Сергія Шевченка. Господарі, пропустивши, продовжили насідати на ворота суперника. Гості ж грали від захисту, нікуди не поспішаючи. Як підсумок, перший тайм так і завершився мінімальною перевагою львів’ян з рахунком 1:0.

Владислав Чуловський (№9) забив, але його гол не зарахували.

Роман Худік (№16) також міг відзначити в складі "Поділля"

У другому таймі «Поділля» знову виглядало по цікавіше. Ось тільки в завершальній стадії нічого не виходили. Та й гості могли збільшити свою перевагу, але й у них були проблеми в вирішальний ударом. Рахунок 0:1 тримався до 81 хвилини матчу, аж поки хмельничани не заробили право на штрафний в метрах 19-ти від воріт суперника. Якщо до цього подібні стандарти пробивав Андрій Ліповуз, то цього разу цю місію довірили Яну Морговському. І атакаючий хавбек «Поділля» відправив м’яч у «дев’ятку» воріт ФК «Львів».

Артем Макарченко час від час змінював фланги в атаці "Поділля".

Кирило Бабак (з м’ячем) сторив чимало проблем гравцям ФК "Львів".

Ян Морговський ударом зі штрафного зрівняв рахунок у грі.

Гості, пропустивши гол, оживилися. Вони знову почали йти в атаку, щоб «вирвати» перемогу. Та й хмельничани не хотіли миритися з нічиєю. Пішла гра на зустрічних курсах. І на 86 хвилині матчу Анатолій Резанов, обігравши декількох захисників ФК «Львів», пробив з лінії штрафного майданчика. Гол. І рахунок став 2:1 на користь господарів. До фінального свистка нічого не змінилося і «Поділля» здобуло важку та вольову перемогу.

Андрій Джурко, вже традиційно, часмто підключався до атак "Поділля".

Гол Резанова (ліворуч) приніс перемогу "Поділлю" на ФК "Львів".

Голкіпер ФК Львів не раз рятував свою команду, але не зміг відбити два удари і його команда програла.

Свій наступний матч у чемпіонаті України (U-19) хмельничани проведуть 10 травня в Чернівцях проти «Буковини».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую