ye-logo.v1.2

Загибель рятувальника на Дністрі: нові обставини

Суспільство 3511
Поки що про обставини смерті рятувальника офіційно ніхто не повідомляє
Поки що про обставини смерті рятувальника офіційно ніхто не повідомляє. Фото: texty.org.ua

«Надзвичайники» обіцяють якнайшвидше дати відповіді на всі запитання.

Трагедія, що сталася в Новоушицькому районі 2 травня має продовження. Поблизу села Рудківці в воді виявили тіло працівника рятувально-водолазної станції на річці Дністер. 

За непідтвердженими даними, перебування «надзвичайника» на Дністрі могло бути пов'язане із візитом у той день на базу відпочинку високопосадовців. Утім, як запевнили журналіста сайту «Є» в прес-службі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, рятувальники ніяк не могли виконувати таку функцію. «Це нісенітниця, - каже Андрій Козак, керівник прес-служби. - Працівники рятувально-водолазної станції не можуть займатися нічим іншим, ніж виконувати свої службові обов’язки. Ми поки очікуємо на результати слідства. І якнайшвидше хочемо повідомити громадськість про обставини та причини смерті нашого колеги».

Нагадаємо, як повідомив журналісту сайту «Є» голова Новоушицької об’єднаної територіальної громади Олег Московчук, рятувальник помер вчора 2 травня. Але за яких обставин – й досі ніхто не говорить, посилаючись на слідство.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую