ye-logo.v1.2

У Хмельницькому під час одержання хабара затримали працівника ЦНАПу

Кримінал 3909
Правоохоронці затримали працівника Центру надання адміністративних послуг Хмельницької міської ради, який вимагав та одержав неправомірну вигоду
Правоохоронці затримали працівника Центру надання адміністративних послуг Хмельницької міської ради, який вимагав та одержав неправомірну вигоду. Фото: khmel.gp.gov.ua

Посадовець вимагав у підприємця 500 доларів.

Сьогодні, 3 травня, правоохоронці виявили факт вимагання та одержання неправомірної вигоди у мешканця обласного центру. У прокуратурі області кажуть, що правопорушення вчинив адміністратор відділу дозвільних процедур ЦНАПу.

“Посадовець вимагав у підприємця 500 доларів США за вплив на прийняття Департаментом архітектури, містобудування та земельних ресурсів міської ради рішення щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Під час одержання частини обумовленої суми хабара – 10 тисяч гривень, посадову особу органу місцевого самоврядування викрито «на гарячому» та затримано, а кошти вилучено. Загалом, сума одержаної неправомірної вигоди склала 13 тисяч гривень”, - зазначають у прокуратурі області.

За вказаним фактом слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області здійснюється досудове розслідування за частиною 3 статті 369-2 (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України. Вирішується питання повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.
  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую