ye-logo.v1.2

Біля хмельницького залізничного вокзалу затримали жінку, яка розпивала алкоголь

Суспільство 2448
Патрульні попереджають про адміністративну відповідальність за розпивання алкоголю у заборонених законом місцях
Патрульні попереджають про адміністративну відповідальність за розпивання алкоголю у заборонених законом місцях. Фото: Патрульної поліції

Жінка вже кілька разів притягувалась до відповідальності за подібні злочини.

Сьогодні, 4 травня, близько 12.00 години, хмельницькі патрульні виявили громадянку, яка вживала алкоголь в забороненому місці. У прес-службі копів розповідають, що жінка сиділа на лавці на привокзальній площі.

“Під час перевірки документів у особи інспектори встановили, що жінці 29 років і вона вже 2 рази протягом року притягалась до адміністративної відповідальності за подібне правопорушення. Патрульні цього разу склали на неї протокол за частиною 3 статті 178 КУпАП ("Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді"), - додають патрульні поліцейські.

Жінку чекає максимальний штраф 136 гривень або громадські роботи на строк від двадцяти до тридцяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую