ye-logo.v1.2

Футбольна першість області: команда Богдана Шершуна зазнала поразки (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4542

Відбулися матчі другого туру чемпіонату Хмельниччини з футболу в Прем’єр-лізі.

В усіх трьох поєдинках туру, які відбулися 6 травня, господарі двічі вражали ворота гостей. Тоді як гості забили лише в одному матчі. Ще один поєдинок – волочиського «Агробізнеса-2» та кам’янець-подільської «Фортеці» мав би відбутися 10 травня. Але його перенесли на пізніший термін.

Отож, у Дунаївцях місцевий клуб зміг здолати МФК «Слувуту» з раунком 2:1. А в Красилові «Случ» переміг «Енергетик-Миклуш» з Нетішина з рахунком 2:0. Могли красилівчани забити й більше, адже суперник залишився в меншості. Але «Случ» не зміг реалізувати ні чисельну, ні ігрову перевагу. Утім, перемога таки здобута, а разом з нею і три очки.

Центральним матчем туру став поєдинок в Хмельницькому. Новостворений ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» приймав старокостянтинівський «Случ», який очолює відомий в минулому футболіст Богдан Шершун.

Володар Кубку УЄФА в складі московського ЦСКА Богдан Шершун нині тренує старокостянтинівський "Случ".

«Случ», який в минулому році став срібним призером, має в своєму складі чимало досвідчених футболістів. Саме цю команду вважають одним із фаворитів на чемпіонство в нинішньому сезоні. Але «Случ» не виглядав беззаперечним лідером у грі проти хмельницької команди. Перший тайм був грою рівних суперників. Команд, які не тішили глядачів чисельними атаками та ударами по воротам. Здебільшого, була позиційна боротьба без яскравих моментів біля воріт.

У першому таймі багато боротьби було в центрі поля.

Хмельничани (у червоно-білій формі) відчайдушно оброняли власні ворота.

Сергій Мельник (№7) перейшов до хмельницької команди з красилівського "Случа".

У першому таймі можна, мабуть, виділити лише два удари по воротам господарів. Перший на 40 хвилині, з яким голкіпер Ігор Кучинський, який минулого року став бронзовим призером області в складі красилівського «Случа», без проблем впорався. Та вже через дві хвилини Кучинський перевів на кутовий потужний удар гравця старокостянтинівського клубу. Утім, рахунок 0:0 цілком відповідав тому, що відбувалося в матчі.

Андрій Яремчук один із найдосвідченіших гравців ФК "Хмельницький-ДЮСШ-1".

Другий тайм видався цікавішим. Футболісти ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» почали діяти швидше та створювати проблеми «Случу». Вже на 50 хвилині рахунок у грі міг бути відкритим, якби Сергій Олексюк реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером гостей. Через три хвилини небезпечно пробивав Артем Романюк, який торік виграв «золото» в складі волочиського «Агробізнеса», але вище воріт. «Случ» «огризнувся» і Олександр Бегашов двічі намагався проштовхнути м’яч повз голкіпера хмельничан – невдалося.

Артем Романюк (№11) минулий сезон провів у волочиському "Агробізнесі".

Матч ФК "Хмельницький-ДЮСШ-1" - "Случ" був багатим на боротьбу, а не на гольові моменти.

Все йшло до того, що в маті буде нічия. Яка, схоже, не влаштовувала жодну з команд. Адже футболіст обох команд намагалися завершити матч біля чужих воріт, сподіваючись забити переможний гол. І на 90 хвилині поєдинку це вдалося хмельничанам, коли в воротах «Случа» відзначився Олексюк.

Арбітр Микола Кузнецов компенсував до основного часу 4 хвилини. Та гостям і це не допомогло врятуватися від поразки. Навпаки, вони пропустили стрімку атаку хмельничан, яку в гол втілив Костянтин Степанюк, екс-гравець хмельницького «Поділля». Отож, «Хмельницький-ДЮСШ-1» переміг з рахунком 2:0.

Матчі третього туру пройдуть 13 травня. «Фортеця» прийматиме ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1», «Енергетик-Миклуш» зіграє ФК «Дунаївці», а в Старокостянтинова зійдуться два «Случа». Матч МФК «Славута» - «Агробізнес-2» запланований на 17 травня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую