ye-logo.v1.2

Регбі-7. Хмельничани здолали чемпіона України

Спорт 1962
Чемпіона України з регбі-7 визначать у Харкові 20 травня
Чемпіона України з регбі-7 визначать у Харкові 20 травня. Фото: з архіву

У Львові відбулися матчі другого туру першості країни, після якого «Еволюшн Севенс» покращив свої шанси на золоті медалі.

 Ще в першому турі хмельницька команда була близькою до сенсації, коли в фіналі мінімально поступилася харківському «Олімпу» з рахунком 5:0. Та взяти реванш гравцям «Еволюшн Севенс» вдалося в другому турі, матчі якого пройшли в Львові. І це при тому, що востаннє хмельничани вигравали в чемпіонів України в вересні 2015 року на «Кубку дружби народів».

У фіналі другого туру зустрілися «Олімп» та «Еволюшн Севенс». Все йшло до того, що основний час у грі завершиться внічию 10:10. Але хмельничани, отримавши право на пробиття штрафного, реалізували його та виграли 13:10. А разом із перемогою і перше місце в другому турі.

Перед заключним етапом в «Олімпа» та «Еволюшн Севенс» однакова кількість очок – по 17. І саме ці команди розіграють «золото» чемпіонату України. Станеться це 20 травня в Харкові, де пройдуть ігри третього туру. Головні ж переслідувачі – львівський «Сокіл» та київський «Політехнік» мають по 13 очок і навряд чи складуть конкуренцію харків’янам та хмельничанам.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую