ye-logo.v1.2

Фаєр-шоу у Хмельницькому: неймовірні трюки і двометрові язики полум`я

Культура 5272
Виступ відбувся в парку імені Чекмана
Виступ відбувся в парку імені Чекмана. Фото: автора

У місті виступив хмельницький театр вогню та світла «ZLights».

Учора, 7 травня, в парку імені Чекмана стартував сезон сімейного відпочинку. Для відвідувачів підготувати концерт, розважальну програму, змагання з картингу і безліч конкурсів з призами. Тож дорослі і малеча повеселилися вдосталь. А наприкінці свята, близько 20:00 години, шість безстрашних хлопців і дівчат влаштували для усіх справжнє шоу вогню.

Учасників театру вогню та світла «ZLights» хмельничани знають давно. Колективу уже чотири роки, але під такою назвою вони виступають лише рік. Раніше це була студія оригінального жанру «Вогень» міського будинку культури. Але зі зміною керівника змінилася не лише назва, а й концепція виступів. І переконатися у цьому можна було вчора, прийшовши до танцювального майданчика в парку імені Чекмана.

Учасники виступали під свист, аплодисменти і захоплені вигуки глядачів.

Не зважаючи на те, що «ZLights» – відносно молодий колектив, його учасники працюють з вогнем дуже давно. Наприклад 27-річна Даша Болюх займається фаєр-шоу вже 7 років.

«Я вирішила займатися фаєр-шоу після того, як побачила виступ з вогнем на фестивалі "Стародавній Меджибіж". Мене це зацікавило, і я вирішила цим займатися. Це зовсім не страшно. Можливо тільки перший раз. Але зараз, коли береш вогонь і починаєш його крутити, відчуваєш цей весь драйв, цей адреналін, і тоді вже не страшно зовсім, тоді навпаки – це захоплює , хочеться крутити ще і ще. Аж кров кипить» – поділилася дівчина.

 

Хлопці з дівчатами запевняють, що працювати з вогнем зовсім не страшно.

А інший учасник, 26-річний Олексій Петров, виступає з вогнем» лише 3-4 роки. Каже, що це для нього хобі, бо за професією – дизайнер.

«Елементарним трюкам можна навчитися й за день. Але щоб виступати саме з вогнем, потрібно хоча б місяць потренуватися» – розповів Олексій.

Найбільш видовищними були двометрові язики полум`я.

Для того, щоб вражати глядачів яскравими виступами, 12 учасників театру вогню та світла «ZLights» тренуються два-три рази на тиждень по декілька годин. І найближчий їхній виступ можна буде побачити вже 13 травня на «Ніч музеїв» у Меджибізькій фортеці. У Хмельницькому – можливо на фестивалі «Rock&Buh», 26-27 травня.  

 

Шоу тривало трохи більше півгодини, і за цей час глядачі не відволіклися ні на мить.

Учасники «ZLights» також розповіли, що на зимовий період 2017-2018 років, замість фаєр-шоу, у них буде нова програма зі світлодіодами і піротехнікою. І під час виступу, дещо з піротехніки вони все ж продемонстрували.


Фєр-шоу від хмельницького театру вогню та... YeUa

Читайте також: Куди піти на вихідні у Хмельницькому  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую