ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за один день трапилося три ДТП з потерпілими

Суспільство 2489
В аварії травмувались люди
В аварії травмувались люди. Фото: unian.ua

Двоє водіїв врізалися в дерево.

 Учора, 7 травня, на Хмельниччині трапилося кілька аварій. За інформацією поліції, декого із постраждалих у ДТП госпіталізовано.

Як повідомили правоохоронці, у Новоушицькому районі, в селі Бучая, на польовій дорозі житель села Песець, керуючи власним мотоблоком "Форте-10", врізався у дерево. У нього численні травми і переломи. Молодий чоловік був госпіталізований в відділення інтенсивної терапії Новоушицької лікарні, стан здоров’я важкий.

Ще одна з аварій трапилася у місті Кам‘янець-Подільський. Близько 11:35 години на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Пушкінської кам’янчанин, керуючи автомобілем «Хюндай Соната», збив 11-річну дитину. У хлопчика - забої та садна, йому надали медичну допомогу без госпіталізації.

Того ж дня, близько 19 години на автодорозі між селом Денисівка та смт. Білогіря теж трапилася ДТП. Місцевий житель на «Фольксваген Амарок» не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та зіткнувся з деревом. Водій отрпоранив губу, а його пасажир - носа. Постраждалих госпіталізовано до хірургічного відділення районної лікарні. Стан здоров’я задовільний.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую