ye-logo.v1.2

В обласному центрі грабіжник, втікаючи з місця злочину, покусав власника автомобіля

Кримінал 1842
Зловмисни пробрався у чужий автомобіль
Зловмисни пробрався у чужий автомобіль. Фото: прес-служби поліції

Зловмисника затримали поліцейські.

 У Хмельницькому сьогодні, 10 травня, близько 4 години на парковці по вулиці Заводській зловмисник проник в автомобіль «ВАЗ» та викрав автомагнітолу і документи. Допоміг затримати грабіжника 28-річний власник авто, який вийшов з дому на звук сигналізації.

Почувши сигналізацію, власник одразу вийшов на вулицю розібратися, в чому справа, а дружину попросив викликати поліцію. Непомітно підійшовши зі сторони водія, потерпілий побачив, як у салоні його автівки «господарює» незнайомець.

«Чоловік за комір куртки витяг злодія з салону, між ними зав’язалася штовханина. У ході сутички грабіжник вкусив власника автомобіля і все-таки вирвався, проте не пробіг і 200 метрів, як був затриманий патрульними поліцейськими, які прибули на виклик. Під час затримання у злодія вилучили викрадені речі», - повідомляють у прес-службі поліції.

Зловмисник викрав автомагнітолу і документи

Грабіжником виявився 35-річний раніше судимий житель Хмельницького району. Наразі він затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчий уже оголосив йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних правопорушень.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую