ye-logo.v1.2

Хмельницький виконком: від коригування тарифів до пільг на навчання учасникам АТО (запис прямого ефіру)

Суспільство 4218

Сьогодні, 11 травня, відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

На порядку денному, який оприлюднений на сайті Хмельницької міської ради, маже півсотні питань. Саме їх мають розглянути члени виконавчого комітету на засіданні, яке пройде 11 травня.

Найпершим питанням у порядку денному – «Про коригування тарифу на централізоване водопостачання Квартирно-експлуатаційному відділу м. Хмельницький». Розглянуть у декілька питань, пов’язаних із приміщеннями комунальної власності – кому надати в оренду, кому продовжити, а з ким і розірвати угоду.

Серед питань буде й проект рішення, яким виконком пропонувати міській раді допомогти учасникам АТО. А саме «Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження Порядку забезпечення 50% оплати навчання у вищих навчальних закладах м. Хмельницького для учасників АТО, які перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги та зареєстровані в місті Хмельницькому».

Які рішення прийматимуть члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради, можна буде побачити в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції орієнтовно о 14.00.

Засідання завершилося. Пропонуємо вашій увазі запис ефіру:
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую