ye-logo.v1.2

Більше 100 посад і жорсткий відбір: у поліції області шукають нові кадри

Суспільство 2560
На Хмельниччині шукають 109 поліцейських
На Хмельниччині шукають 109 поліцейських. Фото: автора

Відбір відбуватиметься у кілька етапів.

Із 10 до 19 травня на Хмельниччині проводять набір до лав Національною поліції. Як зазначають правоохоронці, є 109 вакантних посад, з них 105 - молодшого офіцерського складу і 4 — середнього офіцерського складу.

“Управління Національної поліції області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад в різних підрозділах області. Перший етап конкурсу — онлайн реєстрація, триватиме з 10 по 19 травня. Минулого набору, у січні, надійшло 1800 анкет. Наразі маємо 12% некомплекту”, - зазначає т.в.о. начальника УЗК ГУНП області Володимир Жданов.

Онлайн анкету кандидати мають заповнити самостійно і власноруч. Обов'язковою вимогою є наявність електронної адреси. Усе інформування відбуватиметься через неї.

“Якщо людина заповнює декілька анкет, вона має подати стільки ж пакетів документів і пройти стільки є етапів відбору. Кожен етап має свої строки. Зареєструвавшись, кандидат повинен принести усі документи в управління на Зарічанську,7. Далі на нього чекає двохетапне тестування, військово-лікарська комісія, перевірка рівня фізичної підготовки, психологічне тестування і співбесіда з поліцейською комісією” - розповідає начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Марія Ленчик.

Поки у поліції області некомплект становить 12%

Вакансії відкриті у різних підрозділах поліції по області. Зарплата стартує від 5700 гривень. Окрім того, правоохоронці шукають 10 осіб до підрозділу “Богдан”, їх фінансова винагорода - від 9 тисяч гривень. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую