ye-logo.v1.2

Вперше на Хмельниччині відбудеться чемпіонат області з армліфтингу

Спорт 1851
Крім призів для переможців, будуть і заохочувальні подарунки
Крім призів для переможців, будуть і заохочувальні подарунки. Фото: з офіційної сторінки всеукраїнської федерації армліфтингу у «Vk.com»

Змагання пройдуть у місті Полонне.

На початку літа, 3 червня, у Полонному відбудеться відкритий чемпіонат Хмельницької області з армліфтингу. Це силовий вид спорту, де основним завданням учасника є підняти вагу за ручку однією рукою. Так, чоловіки і жінки змагатимуться у силі хвату. Як розповів Юрій Савчук, голова регіонального підрозділу армліфтингу у Хмельницькій області, категорії для учасників будуть різними: для чоловіків – до 80 кг., до 90 кг., до 100 кг. і 100+ кг., а для жінок – до 50 кг., до 60 кг. і 60+ кг.

«Кількість категорій буде залежати від кількості зареєстрованих учасників. А скільки точно буде учасників стане відомо вже за тиждень до чемпіонату, бо зараз саме приймаються заявки. Участь у змаганнях, до речі, можуть брати не лише ті, хто проживає у Хмельницькій області, а й з сусідніх областей також. І оскільки це відкритий чемпіонат, він робиться не тільки для того, щоб визначити кращих з кращих, а й для популяризації такого виду спорту як армліфтинг, щоб заохотити спортсменів з різних областей приїжджати і брати участь у змаганнях» – розповів Юрій Савчук.

Він також зазначив, що судити учасників буде професійне журі у складі трьох осіб, а спеціальним гостем стане президент всеукраїнської федерації армліфтингу В`ячеслав Малюшицький.

Чемпіонат області з армліфтингу відбудеться у суботу, 3 червня, у полонському міському будинку культури. Початок – о 10:00 годині.

До уваги любителів залізного спорту, заявки на участь у змаганнях з армліфтингу можна подавати до 27 травня.

Реєстрація за тел.: 096-996-97-29 (Юрій Савчук).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую