ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за чотири місяці сталося близько 200 ДТП з потерпілими

Суспільство 1414
Безпека на дорогах — це сфера відповідальності не тільки поліцейських, а й, в першу чергу, самих громадян
Безпека на дорогах — це сфера відповідальності не тільки поліцейських, а й, в першу чергу, самих громадян. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Найчастіше автопригоди з потерпілими трапляються у п’ятницю та середу.

У період з 1 січня по 1 травня на території Хмельницької області сталося 198 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. У Нацполіції області кажуть, що в них 21 людина загинула, а 258 отримали травми. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року аварійність знизилась на 22%.

“Найбільше автопригод з потерпілими було зареєстровано в обласному центрі — 74, а також в райцентрах — 59, що разом складає 67,2% усіх автопригод області. Найпоширенішими видами ДТП з потерпілими є наїзд на пішохода — 80 пригод, а також зіткнення — 72. Серед причин дорожньо-транспортних пригод — порушення правил маневрування, перевищення швидкості, порушення Правил дорожнього руху пішоходами, порушення правил проїзду перехресть тощо”,- додають правоохоронці.

Найчастіше автопригоди з потерпілими трапляються у п’ятницю (21,7%) та середу (15,2%). Що стосується часових проміжків, то пік аварійності припадає з 17.00 до 18.00 години та з 7.00 до 8.00 години. 

З метою привернення уваги до дотримання Правил дорожнього руху з 8 по 15 травня в області проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую