ye-logo.v1.2

Мешканцям одного мікрорайону Хмельницького підвищили тариф на водопостачання

Суспільство 5455

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Хмельницької міської ради.

«Хмельницькводоканалу» тарифи на воду затверджує Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. А ось «Квартирно-експлуатаційному відділу м. Хмельницький» - виконком.

Сьогодні, 11 травня, виконавчий комітет міськради розглянув проект рішення про коригування тарифів КЕВу. За словами Андрія Ільницького, головного бухгалтера КЕВу, у новому тарифі заклали лише підвищення мінімальної зарплати працівникам, яка з 1 січня повинна бути не меншою 3200 гривень. А ось підвищенні тарифи на енергоносії вони не враховували.

«Квартирно-експлуатаційни відділ м. Хмельницький» нині обслуговує мікрорайон Ракове. А це приблизно 20 тисяч мешканців обласного центру. Якщо б виконком не погодив нові тарифи, то, як заявив Андрій Віталійович, може виникнути питання зменшення подачі обсягів води до домівок хмельничан. Отож, виконком погодився, щоб мешканці мікрорайону Ракове платили не 4,96 гривні, а 6,59 гривні. Але рішення вступить у дію через 15 днів, як його опублікують. Тому тариф підвищиться, скоріше за все, з 1 червня.

Нагадаємо, що нещодавно Національна комісія, що здійнсює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг прийняла нові тарифи і для споживачів «Хмельницькводоканалу». Як тільки воно буде опубліковане в «Урядовому кур’єрі», то за кубічний метр води доведеться платити 6,49 гривні, водовідведення – 6,58 гривні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую