ye-logo.v1.2

Універсіада-2017. Кам’янчани тріумфували в волейболі

Спорт 1643
У змаганнях чоловіків та жінок кращими студентськими командами обласної Універсіадами стали представники Кам
У змаганнях чоловіків та жінок кращими студентськими командами обласної Універсіадами стали представники Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фото: з архіву

Відбулися змагання з волейболу серед чоловіків та жінок, які навчаються у вишах Хмельниччини.

Триває обласна Універсіада серед вищих навчальних закладів області. Одразу в двох містах визначали кращі студентські команди з волейболу.

Зокрема, на базі Хмельницького національного університету змагалися чоловічі команди. Як повідомили в обласному відділенні комітету з фізичного виховання та спорту Міносвіти та науки України, перемогу в змаганнях здобула команда Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. «Срібло» здобули студенти Хмельницького національного університету. Третє місце посіли представники Подільського державного аграрно-технічного університету.

А в Кам’янці-Подільському на базі національного університету відбулися змагання з волейболу серед жіночих команд. У них, як і в чоловічих, перемогу здобула команда Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Друге місце вибороли студентки Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, третє - Подільського державного аграрно-технічного університету.

Переможці обласної Універсіади мають право захищати честь області на всеукраїнських змаганнях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую