ye-logo.v1.2

Майже третина водіїв маршруток їздять «нелегально», - податківці

Економіка 3184
Податківці: "Найбільший перевізник міста має понад сотню транспортних засобів, а оформленими лише 56 працівників"
Податківці: "Найбільший перевізник міста має понад сотню транспортних засобів, а оформленими лише 56 працівників". Фото: з архіву

Таку інформацію озвучив заступник міського голови Андрій Бондаренко, посилаючись на дані податкової інспекції.

Днями, під час робочого зустрічі перевізників, міської влади та контролюючих органів, представники податкової інспекції повідомили, що знач на частина водіїв, які їздять на маршрутних таксі у Хмельницькому, офіційно не працевлаштовані.

«Зараз в місті є такі перевізники, у яких третина працівників не оформлені офіційно і самі ж перевізники про це відкрито говорять», – повідомив заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренко.

За його словами, нещодавно представники податкової інспекції оприлюднили дані про те, що «найбільший перевізник міста має понад сотню транспортних засобів, а оформленими лише 56 працівників».

Нагадаємо, у Хмельницькому усі маршрути розділили між собою шість підприємств, які п’ять років тому, в результаті конкурсу, розділили між собою усі маршрути, за якими їздить громадський транспорт у Хмельницькому.

Одним із найбільших перевізників у місті є ТОВ «Рембуд-транс», підприємство, яке пов’язують із екс-депутатом Хмельницької міської ради, а нині членом виконавчого комітету Сергієм Мандзієм.

Варто зазначити, що вже у вересні цього року міська рада проводитиме конкурс на перевезення громадським транспортом у Хмельницькому за новими умовами. Які вимоги цього разу ставитимуть перевізникам і що змінили в умовах конкурсу, Андрій Бондаренко розповів сайту "Є". Читайте про це вже зовсім скоро на нашому сайті.   

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую